diumenge 15 d'abril

Després d'haver de suspendre la jornada anterior per vent fort, aquesta jornada oferia excelents condicions, amb vent de SSW d'entre 12 i 14 nusos.

 

A l'hora de la sortida el comitè decidia moure el camp de regata, per evitar interferències amb la flota de Nacra que entrenaven molt a prop, i per aquest motiu anunciava un breu aplaçament.

 

En la sortida de la primera prova, probablement per no tenir en compte el minut des de la baixada del senyal d'aplaçament, el Nacex sortia amb un minut d'antelació, i malgrat adonar-se'n amb prou temps, no podia preparar-se i sortia darrere de Lapsus i de Ondulat, però davant de J-Blanc. Al capdavant Lapsus agafava un lleuger avantatge que conservaria fins a la fi de la prova, mentre que la segona posició se la disputaven Nacex (més ràpid en les cenyides) i Ondulat que recuperava terreny en els trams de popa degut a que Nacex anaven a2 i no posaven gennaker.

La prova acabava amb Lapsus al capdavant, seguit per Nacex, que aguantava la segona posició a escassos metres de Ondulat que no aconseguia passar-lo, i de J-Blanc que després de trencar el seu gennaker quedava en quarta posició.

 

La segona prova començava molt més ajustada, i en el primer tram de cenyida arribaven 3 embarcacions molt juntes al pas per boia: Nacex aconseguia l'interior a Ondulat, i Lapsus passava en tercer lloc enganxat a ambdós. El segon tram el completava al capdavant Ondulat, que passava boia sense haver baixat el seu gennaker, i amb problemes per baixar-lo era adelantat per Nacex, que es colava per l'interior a Zega Team. En el tercer tram Ondulat es veia obligat a retirar-se, després de perdre molt temps per baixar el gennaker que se li havia enganxat en una creueta, i amb tot això el Lapsus, apurant millor el Lay-line, passava al Nacex, i mantenia la primera posició fins al final de la regata, adjudicant-se novament el primer lloc.

classificacions